Kok thuis

Bij Keukenvuur draait alles om de liefde voor koken. Onze missie is om jou te inspireren en om je te leren over de kunst van het koken. Of je nu een beginnende kok bent of een ervaren chef, Keukenvuur is dé plek waar je nieuwe kooktechnieken kunt leren, recepten kunt ontdekken en je passie voor eten met ons, je familieleden en vrienden kunt delen.

Bij Keukenvuur houden we van koken. Kom je bij ons langs voor een kookworkshop of vergadering, dan ontmoet je een team van professionele chefs en koks die het tot hun missie hebben gemaakt om zoveel mogelijk mensen het plezier van koken te laten zien en ervaren. Onze interesse ligt in het overbrengen van onze liefde voor de keuken en verse ingrediënten, en dat proef je! 

Ontmoet de chefs van Keukenvuur

Een gezellig praatje onder genot van een drankje terwijl je van onze pit master Patrick alle tips en tricks leert over BBQ’en!
Maak samen met Pim een reis door de Aziatische keuken. Laat je verassen door alle smaken die de Aziatische keuken te bieden heeft.
Hij vangt ze en fileert ze. Samen met onze kok Robin kom je alles te weten over wat er in de zee zwemt en hoe je het op een verrukkelijke manier op je bord krijgt!
Even iets anders dan vlees, vis of kip? Laat je verassen door onze gezondheidsgoeroe Timo. Certified Wim Hof trainer met alle kennis over gezonde voeding.
Chef Wilbert is van alle markten thuis. Hij helpt bij al je kook vragen. Tip: begin niet over pizza ovens of het perfecte pizza deeg want dan moet je extra uren bij boeken!

Ontdek de kookstudio

Neem contact met ons op