Kok thuis organiseert een culinaire beleving op iedere locatie

Bent u samen toe aan quality-time, of wilt u vrienden uitnodigen voor een bijzonder diner aan huis?
Onze kok-aan-huis service zorgt dat u samen met uw dierbaren kunt zijn. U kunt genieten van een heerlijk diner en alle luxe tegen zeer scherpe tarieven. Onze chef kookt met verse ingrediënten, u hoeft alleen de tafel te dekken!

Uw persoonlijke kok aan huis

Onze eigen keuken vindt u in Utrecht, maar met onze kok aan huis service hoeft u de deur niet uit voor een heerlijk diner in eigen eetkamer. Wij nemen de taak van het verzorgen van het diner volledig uit handen. Wij zorgen er niet alleen voor dat alle benodigdheden voor uw diner of evenement bij u thuis worden afgeleverd, maar we bieden ook de mogelijkheid om uw maaltijd te complementeren met een uitgekozen wijn- en frisarrangement. Met dit arrangement kunt u zich volledig kunt concentreren op het genieten van uw tijd, zonder u zorgen te hoeven maken over de logistiek. Of het nu gaat om een intiem diner thuis, een speciale gelegenheid, of gewoon een avond zonder zorgen, wij staan voor u klaar.

Ontdek het gemak van een kok aan huis

Uw restaurant in eigen eetkamer

Geen boodschappen, geen bob en lekker lang tafelen! Heeft u last van allergieën of overgevoeligheden? Wij houden altijd rekening met uw specifieke wensen en denken we graag met u mee!

Kok aan huis

Onze chef kok werkt vanuit onze standplaats in Utrecht, maar kan u door heel Nederland van dienst zijn. We zorgen verzorgen een culinair marktmenu met dagverse ingrediënten (inclusief bijpassend wijnarrangement).

Vraag een vrijblijvende offerte aan